Skip to main content

Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof

Mw. N. J. Sengers-Twisk
Mw. L. Heringa
mw. J. Hekkema

Telefonisch bereikbaar:
tijdens openingstijden

0251-24 80 06

De praktijk is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden. Daarbuiten, of als wij aan het behandelen zijn krijgt u de voicemail. U kunt ook een bericht inspreken. Wij bellen u dan binnen 24 uur terug

Openingstijden locatie Prinsenhof

ma. 13.00 - 21.00 uur
woe. 08.00 - 18.00 uur

Loes Heringa

Joyce Hekkema

Mw. N. J. Sengers-Twisk

(psychosomatisch) oefentherapeut Mensendieck

Welkom bij Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof

Wij bieden zorg op het gebied van houding, beweging, ademhaling en ontspanning. Wij leren u pijnklachten of gezondheidsproblemen te begrijpen door aandacht te hebben voor het gehele lichaam. Zodra u openstaat voor een actieve aanpak van uw klachten zullen wij u begeleiden met stap voor stap opgebouwde oefeningen en leert u adviezen en tips om gezonder met uw lichaam om te gaan. Alle oefeningen en adviezen zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Ons team bestaat uit Nathalie Sengers-Twisk (praktijkhouder), Loes Heringa en Joyce Hekkema.

Wij zijn gespecialiseerd in psychosomatische oefentherapie (behandeling van mensen met slaapproblemen, overbelastingsklachten en chronische pijn), behandeling van draaiduizeligheid en scoliose.

Op onze locatie in Broekpolder bieden wij ook groepslessen Perfect Pilates, zwangerschapsbegeleiding en groepslessen voor moeders met een baby tot 6 maanden.

Oefentherapie Broekpolder kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het doorlopen van de stappen van gedragsverandering (openstaan, weten, willen, kunnen, doen, volhouden).

Oefentherapie Broekpolder is een Achmea Pluspraktijk en de oefentherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.