Skip to main content

Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof

Mw. N. J. Sengers-Twisk
Mw. L. Heringa
mw. J. Hekkema

Telefonisch bereikbaar:
Doordeweeks 8-20 uur
Weekend van 8-18 uur

0251-24 80 06

Openingstijden locatie Prinsenhof

Woensdag 10-17 uur
Vrijdag 11-18 uuur

J. Hekkema

Mw. N. J. Sengers-Twisk

Welkom bij Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof

logo oefentherapie prinsenhofWij bieden zorg op het gebied van houding, beweging, ademhaling en ontspanning. Wij leren u pijnklachten of gezondheidsproblemen te begrijpen door aandacht te hebben voor het gehele lichaam. Zodra u openstaat voor een actieve aanpak van uw klachten zullen wij u begeleiden met stap voor stap opgebouwde oefeningen en leert u adviezen en tips om gezonder met uw lichaam om te gaan.

Alle oefeningen en adviezen zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Ons team bestaat uit Nathalie Sengers-Twisk (praktijkhouder), Loes Heringa en Joyce Hekkema. Wij werken op 2 locaties: onze hoofdlocatie in Gezondheidscentrum Broekpolder en locatie Prinsenhof is onze dependance.

Wij zijn gespecialiseerd in psychosomatische oefentherapie (behandeling van mensen met slaapproblemen, overbelastingsklachten en chronische pijn), behandeling van draaiduizeligheid en scoliose.

Op onze locatie in Broekpolder bieden wij ook groepslessen Perfect Pilates aan.

Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het doorlopen van de stappen van gedragsverandering (openstaan, weten, willen, kunnen, doen, volhouden).

Oefentherapie Broekpolder is een Achmea Pluspraktijk en de oefentherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

L. Heringa